Nicover 4 mg, Mint

25.11.2015

Nicover-Mint-4-mg-24-590x590

Lääkepurukumi tupakoinnin lopettamiseen

Nicover Mint 4 mg on mintunmakuinen nikotiinipurukumi, joka auttaa tupakoinnin lopettamisessa ja vähentämisessä silloin, kun riippuvuus on suuri. Purukumin sisältämä nikotiini on vähäisempi kuin savukkeen sisältämä nikotiini, jolloin sen avulla on mahdollista vieroittaa itsensä tupakoinnista.

Nicover-purukumi on rapea ja sen maku on sekä purukumin kuoressa että sen ytimessä. Mint-maku on miellyttävän raikas ja raikastaa hengityksen. Se maistuu erityisesti aamuisin, jolloin se vie myös tupakanhimon mennessään. Jokaisen Nicover-purukumin pinta on rapea, mikä tekee siitä miellyttävän pureskella. Nicover-purukumia myydään 24 ja 204 purukumin pakkauksissa apteekeissa kautta maan.

Tutustu tuoteselosteeseen

Lääkepurukumi Nicover Fruit ja Mint 2 mg ja 4 mg ovat avuksi tupakoinnin vähentämisen ja lopettamisen yhteydessä esiintyviin vieroitusoireisiin. Vaikuttava aine nikotiini. Ei alle 18-vuotiaille. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Jos olet yliherkkä jollekin valmisteiden sisältämistä aineista, älä käytä Nicoveria. Jos sinulla on vakava sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, jokin muu vakava sairaus tai olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärin kanssa. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

Käyttötarkoitus
Nikotiinikorvaushoito tupakoinnin vähentämiseen tai lopettamiseen

Maku
Minttu

Vahvuus
4 mg

Pakkauskoko
24 tai 204 kpl

Annostus
Suositus 8–12 purukumia päivässä

Koostumus
Nikotiinia sisältävä lääkepurukumi

 

Saatavuus
Apteekista